MÉG TÖBB ANGOL 12-16 éveseknek

Az ALAPTÁBOR egésznapos programjaihoz még hozzáadtunk napi 2+1 óra nyáriasított nyelvlecke blokkot, így jött létre ez a tábortípus. A baseballtól az éjszakai túráig minden bennemaradt a napi programban  A témaválasztás és a módszer a csoport érdeklődése köré fonódik. Legnagyobb meglepetésünkre, a gyerekek követelik a hosszabb és újabb foglalkozásokat.

Az ALAPTÁBOR középiskolásokra formált programját a nap felében  továbbra is játékkal töltjük meg a korosztálynak megfelelően, csak angolul beszélő diákok vezetésével.

A nap második felében a gyerekek egyéni igényeihez, hiányosságaihoz és céljaihoz igazítjuk a személyes és kiscsoportos foglalkozásokat. Minden program angolul zajlik, magyar nyelvű kolléga csak szükség esetén, és a háttérben segíti a munkát.

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING  14-18 éveseknek

A nemzetközi akadémiai angol egy speciális struktúrális rendszer, amelynek ismerete és tudatos használata óriási segítség az egyetemi életben . Az egyetemi  esszéírás és a prezentáció szigorú szabályait a nálunk töltött idõ alatt a résztvevők stresszmentes körülmények között, intenzív nyelvgyakorlás közben tanulják meg, megkönnyítve ezzel a bejutásukat nemzetközi egyetemekre, illetve segítve helytállniuk majd a külföldi egyetemeken.

NEMZETKÖZI AKADÉMIAI ANGOL  16 év felett

Ha már voltál nálunk és elmúltál 15,

JELETNKEZZ IFIVEZETŐNEK!

  • A LEGFIATALABB TÁBOROZÓK MELLÉ SZEGŐDHETSZ SEGíTŐNEK

  • A LEADER-CSAPAT KÖZVETLEN MUNKATÁRSAKÉNT SZÁMíTUNK RÁD A PROGRAMOK ELKÉSZíTÉSÉBEN ÉS LEVEZETÉSÉBE

JUNIOR ÁR: 68.000Ft/fő/hét

  • KIFEJEZETTEN GYAKORLOTT, IDŐSEBB TÁBOROZÓINKNAK AJÁNLJUK

  • EGY HÉT "RENDES TÁBOROZÓI" RÉSZVÉTEL UTÁN TUDUNK JUNIORKÉNT FOGADNI

JUNIOR ÁR: 90.000Ft/fő/hét

  • VEGYES KOROSZTÁLYÚ TÁBOROZÓK, DUPLA TURNUS

  • A LEADER-CSAPAT ÉS A JUNIOROK EGYÜTTMŰKÖDÉSE ITT KÜLÖNÖSEN FONTOS!

JUNIOR ÁR 58.000Ft/fő/hét

TURNUSOK 2021

We're Hiring

 

arrow&v

táborszervezés: Kaland-Adventure Egyesület székhely: Kaposvár, Somssich P.u. 5/e. fsz.4. adószám:18847530-1-14 nyilvántartási szám:14-02-0004331