ALAPTÁBOR

7-14 éveseknek

2020. június 28.- augusztus 15.

Alsóörs és/vagy Balatonberény

96.000Ft/hét

ALAPTÁBOR PLUSZ

 

ALAPTÁBOR  + NAPI 2 ÓRA NYÁRIASÍTOTT NYELVLECKE

12-16 éveseknek

2020. június 28.- augusztus 15.

Alsóörs és/vagy Balatonberény 

116.000Ft/hét

Angol nyelvű csoportvezetőkkel, mentorokkal dolgozunk, akik nem beszélnek magyarul. Fiatal koruknál fogva ők a nyelvi akadályok ellenére is könnyen bevonják a gyerekeket a játékba.

A főleg játékokból álló foglalkozások reggeltől estig angolul folynak. A gyermekek biztonsága érdekében a háttérben mindig biztosított a magyar pedagógus jelenlét. 

​Napi 10-12 óra angolul

Feladatunk elsősorban a gyermekek verbális készségeinek fejlesztése. Ennek érdekében teremtünk olyan idegennyelvi közeget, amelyben izgulás és félelem nélkül lehet és kell próbálkozni - használni és fejleszteni mindazt, amit már tudnak az iskolából és az életből! Mindemellett intenzív szókincsbővítést és itt-ott nyelvhelyességi korrekciót is végzünk. 

 Mentoraink az általunk kezdeményezett észak-amerikai sportjátékok mellé saját gyermekkoruk kedvenc játékait is magukkal hozzák. 

 A táborozókat nyelvtudásuk és koruk szerint soroljuk csoportokba, illetve helyezzük el három különböző táborhelyünkön.

Fejlesztő programok minden nyelvi szinten

Tapasztalataink szerint a kis táborhelyeken működő, kis-barátságos táborocska óriási élményeket szerezhet minden korosztálynak. Ezért dolgozunk inkább három különböző táborhelyen, 20-28 fő körüli maximális létszámokkal. A táborhelyeken az adott időben csak a mi csoportjaink nyaralnak.

A gyerekeket 10-15 fős csoportokban mozgatjuk, így sokkal több lehetőségünk van a személyes megismerésre és segítségnyújtásra.

Kis táborhelyek, még kisebb csoportok

táborszervezés: Kaland-Adventure Egyesület székhely: Kaposvár, Somssich P.u. 5/e. fsz.4. adószám:18847530-1-14 nyilvántartási szám:14-02-0004331