IMG_4801 - Copy - Copy.JPG

​Napi 10-12 óra angolul

Angol nyelvű csoportvezetőkkel, mentorokkal dolgozunk, akik nem beszélnek magyarul. Fiatal koruknál fogva ők a nyelvi akadályok ellenére is könnyen bevonják a gyerekeket a játékba.

A főleg játékokból álló foglalkozások reggeltől estig angolul folynak. A gyermekek biztonsága érdekében a háttérben mindig biztosított a magyar pedagógus jelenlét. 

Fejlesztő programok minden nyelvi szinten

Feladatunk elsősorban a gyermekek verbális készségeinek fejlesztése. Ennek érdekében teremtünk olyan idegennyelvi közeget, amelyben izgulás és félelem nélkül lehet és kell próbálkozni - használni és fejleszteni mindazt, amit már tudnak az iskolából és az életből! Mindemellett intenzív szókincsbővítést és itt-ott nyelvhelyességi korrekciót is végzünk. 

 Mentoraink az általunk kezdeményezett észak-amerikai sportjátékok mellé saját gyermekkoruk kedvenc játékait is magukkal hozzák. 

 A táborozókat nyelvtudásuk és koruk szerint soroljuk csoportokba, illetve helyezzük el három különböző táborhelyünkön.

Kis táborhelyek, még kisebb csoportok

Tapasztalataink szerint a kis táborhelyeken működő, kis-barátságos táborocska óriási élményeket szerezhet minden korosztálynak. Ezért dolgozunk inkább három különböző táborhelyen, 20-28 fő körüli maximális létszámokkal. A táborhelyeken az adott időben csak a mi csoportjaink nyaralnak.

A gyerekeket 10-15 fős csoportokban mozgatjuk, így sokkal több lehetőségünk van a személyes megismerésre és segítségnyújtásra.

OTTALVÓS ÉS NAPKÖZIS TÁBORTÍPUSOK FELSŐSÖKNEK
2021. június 27.- augusztus 19.

ALAPTÁBOR 7-14 éveseknek

ANGOL NYELVŰ KOMMUNIKÁCIÓS ALAPTÁBOR 

  • Korosztály szerinti csoportok

  • Angol nyelvű csoportvezetők

  • Napi 10-12 óra foglalkozás kis csoportokban, angolul

  • Ifjúsági tábor szálláshely

ALAPTÁBOR PLUSZ 12 év felett

ALAPTÁBOR + MÉG TÖBB ANGOL

  • Alaptábor napi 2 óra nyáriasított nyelvleckével

  • Célzott nyelvleckék szükség esetén

táborok augusztus.JPG