​Napi 10 óra játék angolul

ébredéstől elalvásig

Angol nyelvű csoportvezetőkkel, mentorokkal dolgozunk, akik nem beszélnek magyarul. Fiatal koruknál fogva ők a nyelvi akadályok ellenére is könnyen bevonják a gyerekeket a játékba.

A főleg játékokból álló foglalkozások reggeltől estig angolul folynak. A gyermekek biztonsága érdekében a háttérben mindig biztosított a magyar pedagógus jelenlét. 

Fejlesztő programok minden nyelvi szinten

Feladatunk elsősorban a gyermekek verbális készségeinek fejlesztése. Ennek érdekében teremtünk olyan idegennyelvi közeget, amelyben izgulás és félelem nélkül lehet és kell próbálkozni - használni és fejleszteni mindazt, amit már tudnak az iskolából és az életből! Mindemellett intenzív szókincsbővítést és itt-ott nyelvhelyességi korrekciót is végzünk. 

 Mentoraink az általunk kezdeményezett észak-amerikai sportjátékok mellé saját gyermekkoruk kedvenc játékait is magukkal hozzák. 

 A táborozókat nyelvtudásuk és koruk szerint soroljuk csoportokba, illetve helyezzük el három különböző táborhelyünkön.

Kis táborhelyek, még kisebb csoportokok

Tapasztalataink szerint a kis táborhelyeken működő, kis-barátságos táborocska óriási élményeket szerezhet minden korosztálynak. Ezért dolgozunk inkább három különböző táborhelyen, 20-28 fő körüli maximális létszámokkal. A táborhelyekenaz adott időben csak a mi csoportjaink nyaralnak.

A gyerekeket 10-15 fős csoportokban mozgatjuk, így sokkal több lehetőségünk van a személyes megismerésre és segítségnyújtásra.

 ALAPTÁBOR 

 

ALAPTÁBOR +

SPECIÁLIS ANGOL NYELVLECKÉK

Az ALAPTÁBOR egésznapos programjaihoz még hozzáadtunk egy kis nyáriasított nyelvlecke blokkot, így jött létre ez a tábortípus. A baseballtól az éjszakai túráig minden bennemaradt a napi programban és a stresszt sem növeltük; napi 2+1 óra intenzív, leülős angolt tettünk a programba, amit magyarul nem beszélő kollégánk vezetésével nyújtunk a jelentkező gyerekeknek. A témaválasztás és a módszer a csoport érdeklődése köré fonódik és legnagyobb meglepetésünkre, a gyerekek követelik a hosszabb és újabb foglalkozásokat. 

KIFEJEZETTEN 12 ÉV FÖLÖTT AJÁNLJUK!

 

Jelentkezzen fel hírlevelünkre! 

Let's Play English Summer Camps - központi cím: 8220 Balatonalmádi, Pinkóczi u.13. adószám: 67709555-1-40